El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dijous, 24 de març del 2011

Ciclisme i futbol

Xavi Tondo en l'etapa d'ahir va aguantar en el grup capdavanter i es mantè en un bon lloc de la classificació
L'etapa d'avui que finalitza a El Vendrell, passa per L'Alt Camp (des Cabra per Vila-rodona, fins Rodonyà) i aquets son els horaris de pas.
Per fer qualsevol imatge mes gran, cal fer clic damunt
Dissabte passen per Valls amb el següent horari:

Per contactar i tenir informació RAPIDA I DIRECTE.

I ARA EL TEMA que rodant, rodant el temps es tornarà 'realitat'

Plaça de Sarrià-Sortida primera etapa de la primera VOLTA 6-1-1911
Escrit que podeu trobar en la Web oficial de la Volta
100 anys de "Volta"
El 6 de gener de 2011 es compleixen 100 anys de l’inici de la “Volta” Ciclista a Catalunya. La Plaça de Sarrià de Barcelona va ser l’escenari de la sortida de la primera etapa que va portar els corredors fins els carrers de Tarragona, amb la victòria de Sebastian Masdeu, que també va ser el guanyador absolut de la prova.

La “Volta” Ciclista a Catalunya és la tercera prova internacional per etapes més antiga del món, tant per anys transcorreguts com per edicions cel.lebrades. Només la superen el Tour de França i el Giro d’Italia.
I jo sempre havia sentit un altre cosa i per aclarir-nos, això es el que posa Viquipèdia (cat)
Darrer vencedorFrança Aurelien Ribet
La Volta a Tarragona és la prova ciclista per etapes més antiga que es corre a l'Estat espanyol. És alhora la segona cursa per etapes més antiga que es disputa al món, solament superada pel Tour de França. Tot i que històricament alguna etapa ha sortit dels límits provincials generalment tots els quilòmetres es solen recórrer dintre de la província de Tarragona.
Història L'afició al ciclisme arribà a Tarragona de la mà del jove suís William Tarín Naurer, originari de Lausana. Aquest aficionat a l'esport s'instal·là a Tarragona el 1889, just quan comptava amb vint anys. Ell fou el màxim impulsor de l'organització de la primera competició ciclista per etapes de Catalunya i de l'Estat espanyol.
La primera edició, la qual s'anomenà Campionat de Catalunya i estava patrocinada per l'Hotel Continental de Tarragona tingué lloc l'any 1908. El guanyador fou el francès Paul Mazan,[2][1] germà del dues vegades campió del Tour de França, Lucien Petit-Breton. Aquella primera edició va constar de quatre etapes disputades en tres dies; el 6, 7 i 8 de desembre. Comptà amb la participació de 31 ciclistes, entre ells l'organitzador William Tarín Naurer, el recorregut tenia un total de 310km-
Aclarir que la segona edició es va celebrar el 1919 i la tercera 1.948 i la d'enguany te dificultats

FUTBOL.
Ahir dimecres es va jugar el partit que es va ajornar degut a la pluja de fa dues setmanes i que representa un bon resultat, vist el rival.