El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

21a. NIT de l'ESPORT.


La Nit de l’Esport Vallenc neix el 1990 amb l’objectiu de donar a conèixer el mèrit i l’esforç dels clubs, esportistes i entitats que es dediquen o s’han dedicat al món de l’esport a la nostra ciutat; realitzar un reconeixement a la tasca de formació dels clubs i escoles amb els joves jugadors i als esportistes que comencen a destacar a les seves competicions; i homenatjar la gent amb una llarga trajectòria en el món de l’esport vallenc, que han fet possible que Valls disposi de moltes i molt variades entitats esportives.

HOMENATGE ALS EQUIPS FEDERATS I ESCOLARS.
Haver aconseguit l'ascens de categoria, quedat campions o en lloc destacat en les respectives lligues o competicions.
 Veterans del Fornàs- At. Valls

Ziga Zaga

C. B. Valls

Ziga Zaga

Unió Esportiva Valls

Ziga Zaga


RECONEIXEMENT A LA PROMOCIÓ DEL ESPORT DE BASE.
Escola de Rugbi, Valls

RECONEIXEMENT AL MERIT ESPORTIU.
Reconeixement que es realitza a Esportista: Col·lectiu o Persona que en la seva trajectòria esportiva l'hagi portat a aconseguir fites de rellevància.
Miguel Àngel Iglesias Guerrero

Recordant.....

ESPORTISTES VALLENCS DE LA TEMPORADA 2010 - 2011

 Marta Galimany i Guasch
 ....................................

 Albert Company i Vengut

RECONEIXEMENT DE LA CIUTAT.
Que enlairi l'activitat esportiva de la ciutat, o que en el seu moment ho hagués fet, per medi del seu treball i dedicació.
Ramón Amenós i Cos

HOMENATGE.

En la 20 edició -2.010- de la Nit de l'Esport Vallenc, Xavier Tondo i Volpini (Ciclista professional) va rebre el guardó de Millor Esportista Vallenc.
En la 21a. edició també hi era.