El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dissabte, 12 de maig del 2012

D I S S A B T E - 12.5.12

El horaris del cap de setmana, de les instal·lacions municipals, gestionades pel Patronat Municipal d'Esports de Valls, així con els de la Lliga de Futbol Sala organitzada pel mateix els trobareu a : 


http://agrafojo.blogspot.com.es/2012/05/previ-horari.html

També hi ha els del At de Valls i l'Escola Valls Futbol en totes les categories.






Partits molt importants, juguen els dos equips vallencs en les categories mes elevades en el seu esport, en aquest moment.
C. B. Valls Lafarge  -  Unió Esportiva Valls

Objectiu, seguir un any més a Copa (Capítol 1)



Draft Gramenet – CB Valls Lafarge (1r partit, dissabte, 19:30h)
BÀSQUETCOPA CATALUNYA — PER sportfemeni.com EL 11/05/2012 08:00 
És l’eliminatòria més igualada, sobretot pel què han demostrat els dos conjunts al llarg de la temporada i pels resultats aconseguits darrerament. Ambdós arriben a la cita més important de la seva temporada amb confiança després de guanyar el darrer compromís de la fase regular el passat dissabte contra ASFE (Draft) i Xamba (Valls). L’equilibri entre barcelonines i tarragonines és màxim, ja que han conclòs la segona fase amb 9 victòries i 9 derrotes, i el bàsquet average és el què ha resolt aquest empat a favor de les de Santa Coloma, que gaudiran del què pot ser un avantatge crucial, el factor pista. L’eliminatòria és al millor de tres partits (que es disputaran en els propers 3 caps de setmana), i en cas de sortir empatats a victòria del segon duel a Valls, el Draft tindrà la oportunitat de rematar la feina a casa. A més, les colomenques compten amb ‘l’avantatge’ d’haver derrotat el Valls en els dos enfrontaments d’enguany, el primer a Valls (64-67) i el segon a casa i per una diferència àmplia (82-67). Així i tot, aquest resultats són de la primera fase, i tot i que ambdós es veuen evocats a una situació de cara o creu, la dinàmica ha evolucionat positivament per un Valls que espera donar guerra i mantenir-se a la Copa Catalunya
Aquesta es la visió d'esportfemeni.com, i la de Manolo García, tècnic del C. B. Valls Lafarge es aquesta: 






 
Dades Previs al PartitPRIMERA CATALANA (GRUP 2)    Temporada 2011-2012    Jornada 31  
Data:12/05/2012Hora: 19:00 h
SANTFELIUENC, F.C.


Estadi: MPAL. LES GRASSES 

VALLS U.E.

Partit molt important, no clau, però........Si el valls Guanya es posa en 43 punts, que estaria molt bé, recordant el que es comentava a començaments de temporada, que 43 punts era la salvació; Pot encara ser necessari un punt mes, pero tot semblaria mes clar pels tres encontres que falten, recordant que els dos següents son al Vilar.
Tot està molt bonic si no pensem que el F.C. Santfeliuenc també jugarà el partit i les seves intencions son assolir la victòria i els tres punts que ja estaria tranquil; Si perd es quedaria per sota del Valls i en perill que el caçassin els de la cua. 


I els tècnics cada un complementa la opinió avant-matx.  

Xavier Vives:              Isaac Fernàndez:




També hi ha competició en aquests partits:



I els resultats automàtics de futbol en aquest enllaç: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.