El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dilluns, 20 d’octubre de 2014

INSTITUT JAUME HUGUET, 90è. Aniversari.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, participa en el 90è aniversari del Institut Jaume Huguet.

 L’institut es va crear l’any 1924 i actualment imparteix l’ESO; el batxillerat de Ciències i tecnologia, i el d’Humanitats i ciències socials; així com set cicles de formació professional de grau mitjà; set cicles de grau superior, i dos programes de formació i inserció.

El centre té una matrícula de 1.148 alumnes i una plantilla de 98 docents. Pel que fa al seu projecte educatiu, l’institut forma part aquest curs del grup experimental per al Plurilingüisme, disposa de certificat ISO i certificació del model d’excel·lència e2cat, i forma part dels centes amb distintiu d’Escola Verda. La titular d’Ensenyament visitarà un taller de mecànica i a continuació tindran lloc els parlaments oficials.
És en el marc de l’aniversari de l’institut Jaume Huguet la consellera signà un conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Valls i diverses entitats esportives del municipi per a promoure la formació professional dual, en el cicle formatiu de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives a l’institut. Entre les entitats signants, hi ha l’Associació Esportiva Claret, el Club Bàsquet Valls, el Consell Esportiu de l’Alt Camp, el Club Escola Valls Futbol, l’Hoquei Club Valls i l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball.


L’objectiu de l’acord és promoure la formació professional de les activitats esportives i de lleure, i alhora millorar la qualificació professional del personal treballador del sector. A través d’aquest conveni l’alumnat que cursi el cicle formatiu en modalitat dual podrà fer estades a les entitats mitjançant beques de formació. Les entitats també facilitaran la utilització de part de les seves instal·lacions per tal que alumnat i professorat puguin impartir el cicle formatiu. Aquesta cessió inclourà espais, maquinària i equipaments específics, així com personal expert per a suport tècnic i assessorament.L’acord també preveu el reconeixement acadèmic dels aprenentatges dels treballadors de les entitats, adquirits a través de l’experiència laboral i de la formació professional contínua rebuda. El Departament d'Ensenyament donarà suport a les entitats i informarà i assessorarà les persones treballadores per orientar-les en aquest servei. A més, el Departament, mitjançant l’Institut Jaume Huguet, facilitarà als treballadors l’accés als cicles formatius mitjançant la matriculació sencera, per mòduls o unitats formatives, perquè puguin obtenir la titulació o certificació corresponent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.