El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dimecres, 9 de febrer del 2011

ES MASSA....

He cambiat el disseny, no vull que aquest tema contamini la resta de pagines del bloc
Ja no
Em truca'n al telefon fixe de casa, miro qui es i comença per 91, penso de Madrid i dedueixo que es publicitaria però com que ja no posen secret, desconegut, etc. per cortesia decideixo contestar;

Comencen parlant en espanyol, no en castellà, citen les excel·lències de un gimnàs (.-*-.), em fan oferta molt baixa per cert.......i jo imagino fer tot això per telefon:

Activitats com pilates, tai-txi, ioga, aquagym, body pump o fitness ... i piscina d'ozó, circuit d'aigües, centre d'estètica, clínica de l'esquena, entrenament personal.
Àrea de Spa i cabines amb els tractaments d'estètica i relaxació més exclusius i nous.
El Sistema BodyCode ®, un nou mètode creat i desenvolupat per l'italià Pino Carbone, que basa la seva filosofia a tractar el cos com un sistema complet, beneficiant el desenvolupament corporal i psicològic.
A més de les conegudes tècniques de fitness com tonificació, powerpump, step to, energy cycling, etc., un ampli repertori de danses com l'oriental (dansa del ventre), dance, funky, ioga flow, etc ...
Zona cardiovascular, una zona de musculació i tonificació, àrees reservades per a cintura, abdominals i estiraments, rajos UVA, hidroteràpia, cabina estètica i massatges, fisioterapeuta i classes col.lectives i un cafè dietètic, sauna, fisioterapeuta, solàrium i guarderia.
 Però, desperto del somni, quan la noia 'teleoperadoracomercial' em diu que el gimnàs es de VALLS.......

Es que no hi ha empreses de màrqueting, publicitat, comunicació, mitjans.....suficientment preparats i coneixedors del mercat de Valls, gratuïts i de quota; 'Gralles', 'Opció', 'El Pregoner', 'El Vallenc' 'Radio Valls', 'Ona Valls','Valls Anuncis'....i agencies....i si no es vol d'aquí, a la comarca i Reus, Tarragona....NO M'HO PUC CREURE.
 No es el gimnàs d'aquí, aquest es de Viscaia


Ja està, les Decennals s'han acabat. Deu dies de desimboltura. Passat un temps en parlarem quan tot estigui reposat, han estat molt be.
Grapadets continua ara sense el lligam de les Festes, l'esport com sempre i referirem petits grapats reservats des el novembre, que els alternarem amb els actuals; El següent que portarà el titul de Rucs i amb mala llet. estarà centrat amb:
Aprofitem aquets dies de bonança, que com La Candelera a rigut, els ametllers florits malauradament rebran tard o d'hora.

             I.........Visca, La Candelera a enfosquit a 'La Marmota'                                                









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.