El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dilluns, 18 de juny del 2012

Nit de l'Esport 2012

22a EDICIÓ DE LA NIT DE L'ESPORT VALLENC
El Patronat Municipal d'Esports va organitzà la 22a edició de la Nit de l'esport al Centre Cultural Municipal de Valls. L'acte, convertit en un esdeveniment d'homenatge i en un reconeixement a les persones que, amb el seu esforç i dedicació, han promocionat l'esport a la ciutat.
Entre els premis cal destacar:
-Reconeixement dels propis clubs. Guardó que cada club o entitat atorga a una persona o institució vinculada a la entitat per tal que se li reconegui la tasca desenvolupada.

-Homenatge al equips i esportistes, federats i escolars, que han aconseguit campionats o bons resultats, com a mínim en l'àmbit provincial.

-El nou Club "Xavier Tondo"  creador del trofeu que porta el nom del ciclista el va atorgar en 
aquesta primera edició a Genís Soriano.

-Reconeixement de la ciutat a la promoció esportiva
     Aquest guardó a recaigut en el col.legi Eugeni d'Ors, per la promoció del esport de base.

-Reconeixement de la ciutat. Premi dedicat a aquelles persones que han enlairat i projectat amb el seu esforç l’esport vallenc.
    Guardonat  Jordi Magriñà,  reconegut alpinista a un alt nivell

-Reconeixement al mèrit esportiu. Guardó dirigit a l'esportista o equip que ha destacat internacionalment i ha aconseguit fites de gran rellevància.
     Per la esportista i esquiadora de muntanya Mireia Miró 

-Millor esportista vallenc en categoria masculí i femení
    Genís Soriano, Campió de Catalunya de ciclisme en ruta s-23, Sots-campió de la Copa Euskadi 2012 en Pista, Lider actual de la Copa Catalana de ciclisme sots 23
     Laia Clavero, Medalla de Bronze en el Campionat Autonòmic amb la Selecció Catalana de Basquet, Seleccionada amb la Selecció Espanyola U16 (Actualment a Hongria pel Campionat d'Europa)


Com que es molt possible que la esportista guardonada amb el Mèrit Esportiu sigui desconeguda per la majoria, (segons comentaris que m'han arribat) acompanyo els últims resultats del seu palmarès:
Per ampliar el palmarès en altres competicions i activitats l'enllaç de la seva web:

I també Wikipedia (internacional) la cita en amplitud.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.