El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dilluns, 15 d’abril de 2013

Josep Mª Queralt i Bellés


El divendres 12 d'abril, l'espai d'art Sal Grossa, va ser l'escenari de la inauguració de l'exposició de pintura, de Josep Maria Queralt sota el nom de "Camí de Cavalls"


La presentació va anar a càrrec de Roser Vinardell, Joan Gasull i Joan Carles Solé que van acompanyar al artista, glosant la seva trajectòria.

Josep Maria Queralt i Bellés
Biografia Cultural i Artística:
Artista vallenc que a partir de l984 inicia el seu camí a l’art de la pintura. Els seus primers passos son tímids però sap molt be el que vol, El seu aprenentatge autodidacta l’ha dut a tenir un estil propi, concret i definit. Últimament la seva dedicació és més intenssa. Els seus temes principals son el paisatge i la figura.
Ha exposat individualment a Tàrrega, Valls, Santes Creus i col-lectivament a Tarragona. També col-lavorat amb  exposicions de varis grups.
Si tinguéssim de definir l’obra del Josep Mª en un mot, seria la naturalitat.  La seva idea és connectar l’home amb la natura de colors vius i agradables que ens acompanyarà en el recorregut de l’obra que ens presenta, per fer-nos descobrir tota una vida oculta que s’amaga darrera del paisatge.
Amb el paisatge cerca la complicitat com un microcosmos on i cap el tot i el res per oferir-nos una natura oberta, plena, emotiva,sotmesa a canvis i a contradiccions constants. La llum, l’ombra, el color, l’aire, el cel i les formes configuren un espai de temps efímer en constant transformació.
Com diu ell mateix és la rapidesa en el traç el que fa possible copsar aquell instant irrepetible. Aquesta és la mágia de la seva obra, una pinzellada segura, treballada, en que l’artista vol suggerir-nos com en la natura, el seu estat d’ànim, el seu clímax vivencial i personal.
Joan Gasull, Espai d’Art Sal Grossa, Valls

Els tres components de: Menorca 2012, Camí de Cavalls.Conversa amb l'autor:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.