El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

divendres, 17 de gener del 2014

XXVII Exposició Internacional d'aus de raça


Més de 2.500 aus de 250 criadors de diferents països europeus a la 27a edició de l’Exposició-Concurs Internacional d’Aus de Raça “Ciutat de Valls” que es celebra a la Sala Kursaal. La trobada, de caràcter internacional, organitzada per l’Associació de Criadors d’Aus “El Francolí” i l’Ajuntament de Valls, s’ha convertit en el certamen de referència a nivell estatal per als criadors d’aus de raça.




Els visitants podran contemplar races de coloms, gallines, oques, ànecs, galls dindi, conills, cobais; espècies silvestres autoritzades de faisans, ànecs, tórtores, perdius, guatlles...; ocells exòtics, psitàcids,... Els animals seran valorats per un prestigiós jurat format per jutges alemanys, belgues, francesos i espanyols.






Moment de la inauguració


Per tercer any consecutiu, el Gran premi a la millor au de l'exposició portarà el nom de Ramon Amenós, en memòria d'un dels principals impulsors de la mostra i president durant mes de 20 anys, de l'Associació de Criadors d'Aus El Francolí, que l'organitza i impulsa des de l'any 1989.

2 comentaris:

  1. Per que no li posen el nom de Ramón Amenos a aquesta fira d' aus que es fa cada any a VALLS.?

    ResponElimina
  2. Jo crec que en aquesta fira d'aus que es fa a VALLS cada any....tendría que tindre el nom de Ramón Amenos i Cos.....

    ResponElimina

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.