El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

divendres, 18 d’octubre de 2013

MERCAT A VALLS, DIMECRES I DISSABTE

 

A Valls fins ara, hi ha els mercats de la verdura el dimecres i el dissabte; El de la roba (Amb complements i objectes de la llar) era sols el dimecres, a partir del 19 d'octubre també serà el dissabte en el lloc habitual del passeig del Caputxins i fent ela amb el carrer del jutjat, Francesc Rodon i Queralt.


 Fa poques dècades els llibres calendari anual com "Del Pagès, Ermitaño....et." indicaven el diumenge com dia de mercat a la capital del Alt camp, personal.ment no he vist que aquest dia fos habitual dels marxants.
Si es comú els festius variar la jornada mercantil i passar.la al dia anterior.
 Josep Joaquim Gómez, Florenci Nieto, Joan Carles Solé i Joan Ramon Invernon
 

Aquesta setmana en dependències del Ajuntament de Valls, s'ha fet la presentació del nou dia d'activitat dels marxants. Desprès de la obertura per part del regidor d'Empresa i Ocupació Joan Carles Solé, els representats a la taula parlaren del fet.

A continuació un extracte de les seves opinions.

President de la 
Associació de marxants
de la provincia de Tarragona

Expresident dels Marxants 
molt vinculat al mercat de Valls


 

President de PIMEC, Comerç
es refereix a la tasca dels marxants
en concret al mercat de Valls


  

 Joan Carles Solé regidor d'Empresa i Ocupació tancant l'acte de presentació del mercat de la roba en dissabteCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.