El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dissabte, 30 d’octubre de 2010

Cap de setmana esportiu.

Es presenta un cap de setmana esportiu interessant, la majoria dels equips sèniors juguen aquí a Valls, Sols l'Atlètic Valls ho fa fora, a Calafell-poble davant el Santa Creu avui dissabte, a les cinc de la tarda.
Avui dissabte al matí a partir de les 9.30 al Joana Ballart, presentació dels equips de l'Escola de Basquet del C.B. Valls.
A les sis de la tarda al Camp del Vilar l'Escola de Futbol davant el Bellvei.
I més tard al Joana Ballart, a 2/4 de 8 les noies del C.B. Valls-Lafarge davant el S.E.S.E. de Santa. Eulàlia.
 
Joan C. Arjona donant instruccions

Per demà diumenge al mitgdía al C.E.M. (entengemnos, el pavelló del Fornás) l'A.A.E.E.T. te un difícil compromís, enfrontantse al Pare Manyanet. Els blaus son tercers, empatats amb els col·legials de Reus, Del combat segur que sortiran espurnes i els locals necessiten suport, anem.hi.
Per desprès de dinar no cal dir que ens ho podem passar be, ja que a dos quarts de cinc al Vilar, la U. E. Valls rep al Ampolla i els nois de Català no poden defraudar.
Sense donar temps, ni de desplaçarsse, just acabat el partit i a poc metres al Joana Ballart, els nois de Marc Guasch, C.B. "Valls Química" s'enfrontan al Opalo Cerdanyola.
 
Si, si, el cinc es en Carles

No cal dir que hi ha moltes més activitats d'esportistes vallencs o que representen colors de aquí que també tenen competició aquest dia; Suport per tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.