El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

divendres, 29 d’octubre del 2010

El Perquè

Algunes xarxes socials que utilitzo, no em permeten, en alguns casos posar fotos, documents i sovint limitant l'espai per posar l'informació; Aquest es el motiu de creació del blog, fet depressa i suposo que malament, però asseguro arreglar.lo.
També dubtava de si fer blog o web i de moment comencem pel més senzill i dic comencem ja que i vull compartirlo amb tots els que hi entreu, en cas contrari faria notes i les guardaria en un calaix
He triat la capçalera "Grapadets" com indicatiu de que seran petits comentaris i si es imformaciò, serà resumida però amb els detalls que tingui per ferla entenedora.
De moment aquesta setmana no posaré els resultats al Facebook -la passada setmana no cabia en el comentari- i vaig tenir que tallarla el diumenge treïent la del dissabte o bé anulant ó no posant notes complementaries.
Doncs aquí ens trobem. Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.