El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dijous, 9 de desembre del 2010

ESCACS per les DECENNALS



CONFERÈNCIA I SIMULTÀNIES D'ESCACS DEL GRAN MESTRE ISRAELIÀ ARTHUR KOGAN 
Els escacs .són un joc de tauler de naturalesa recreativa i competitiva per a dos jugadors
Els escacs van ser reconeguts com a esport pel Comitè Olímpic Internacional el 2001.

Arthur Kogan és jugador d’escacs professional, nascut a Ucraina i als dos anys va anar a Israel, lloc del que te la nacionalitat. Mestre Internacional des 1994 i Gran Mestre des de 1998 es conferenciant i professor d’escacs OlalaChess. Viu de fa temps a Tarragona i els darrers anys ha guanyat diversos prestigiosos tornejos com l’Ashdod Open (Israel), el Paris Open, el Lido Estensi, el Torneig de Gènova, el Quebec Open i el Nordic Scandinavian Open.

En A les 10 del matí del 29 de gener de 2011 (Aquest dia cumplirà 37 anys) farà una conferencia sobre escacs.al local de l'AAEET a la Muralla de S. Antoni .
En el mateix lloc a 2/4 de 5 de la tarda partides simultànies amb 25 taulers amb el GM Arthur Kogan. Eld dos actes estan organitzats pel Club Escacs Valls.
Unes partides simultànies o exhibició de simultànies (el concepte s’anomena sovint, simplement, simultànies), és un esdeveniment escaquísitc en què un sol jugador (normalment, un mestre o un Gran Mestre) juga diverses partides d'escacs alhora, contra diversos altres jugadors, habitualment de nivell inferior

Simultànies a Manacor l'agost del any passat a càrrec del GM Arthur Kogan en un col.legi, va guanyar totes les partides menys unes taules amb una noia, la germana del tennista Rafael Nadal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.