El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dijous, 2 de desembre del 2010

RUGBY A LES DECENNALS



Dins del actes esportius que es celebren el primer dia de les Festes Decennals de la Mare de Deu de la Candela, el 29 de gener del 2011, hi ha la Trobada Nacional d'Escoles de Rugby.
 El Rugby també anomenat Rugbi, es un esport de contacte regit per unes normes que fan que sigui fort però de joc net.
La Federació Catalana de Rugby adopta per l'esport-base el Touch Rugby i les escoles l'apliquen per noies i nois que poden jugar plegats fins els 12 anys

 Els orígens del Touch Rugby es remunten a Austràlia als anys 60, on el Touch Rugby es practicava com a tècnica d’entrenament per al rugbi. La simplicitat d’aquest esport és única: només necessitem un pilota de rugbi (talla 4), un espai on poder jugar i un bon grup d’amics.

El Touch Rugby, o senzillament Touch, és un esport de contacte mínim practicat arreu del món per homes i dones de totes les edats i nivells. És similar al rugbi, però no s’hi fan ni placatges, ni mêlées, ni rucks, ni mauls , ni touches ni xuts.

Aquest és un esport ràpid, senzill i apassionant, que potencia les aptituds de la persona com ara la velocitat, la destresa i l’agilitat mitjançant les passades i les recepcions. També serveix per desenvolupar els principis bàsics de l’atac i la defensa del rugbi, però sense risc de patir lesions.

Les fotos anteriors corresponen al 1er. Campionat de Catalunya de Rugby Base cel.lebrat l'Abril d'enguany

El Touch Rugby és tan adequat per als amateurs com per als jugadors experimentats. Es pot jugar en equips masculins, femenins o mixtes. És un esport d’entreteniment on el contacte és mínim; aquest esport es basa en la competició dins del camp, però també contribueix a fer relacions socials després de cada partit, també conegut com tercer temps
                                     C. Rugby Valls a les instal·lacions de Reus.
La trobada es organitzada pel RUGBY CLUB VALLS i espera la presencia de més de 300 participants en activitat que començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les set de la tarda amb descans de dues a quatre.

Aquets son enllaços d'interes.


C R O N O G R A M A
      Per ferlo mes gran -igual com per les fotos- feu clic damunt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.