El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dijous, 26 d’abril del 2012

Planifiquem.nos





Fotos: Laia Batet Ogea












***********************************

Tres partits a Valls pel darrer cap de setmana d’abril

Femení (dissabte a les 2 al Vilar): Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Santa Coloma de Queralt
Les vallenques disputaran la penúltima jornada del campionat de lliga amb la intenció de sumar els tres punts en joc i consolidar la segona posició de la classificació. Les de la Conca de Barberà són avantpenúltimes però en el partit de la primera volta només van perdre per 3 a 5 i de ben segur que vindran a Valls amb moltes ganes de fer un bon partit i de posar les coses ben difícils a les blaves.

Veterans (dissabte a les 4 al Fornàs): Fornàs At. Valls El Cafetó – Riudoms
Després d’empatar al camp del Roda de Barà (1-1) els vallencs volen superar als Veterans del Riudoms per recuperar el camí de la victòria.

Masculí 3a Catalana (diumenge a les 5 al Vilar): Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Vendrell 
Els blaus rebran la visita del Vendrell, un equip que està protagonitzant una molt bona temporada (ara mateix són cinquens amb 50 punts). Els del Baix Penedès són un equip molt sòlid en defensa i segur que vindran a Valls amb moltes ganes de sumar els tres punts i continuar a la zona noble de la classificació.
Pel que fa als vallencs els homes de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet voldran continuar amb la seva bona ratxa de resultats (han sumat 19 dels darrers 24 punts). Esperem que l’equip no noti la baixa del seu màxim golejador Enric Torres (per la seva expulsió al camp de la Pobla de Montornès ha estat sancionat amb 3 partits de suspensió).




Dia: Diumenge, 29 d'abril

Hora: 12h   i   18h

Preu: 5€
Durada: 50 minuts

Sinopsi: En Fum i en Txu són dos personatges... com dir-ho? Especials. Amants de la bona vida i del circ, però amb un passat pallassil que els fan anar escenari rera escenari per mostrar les seves habilitats circenses. Són acròbates, malabaristes, artistes... a la seva manera. Aquest espectacle ja es va representar a la carpa el passat 4 de març!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.