El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dissabte, 21 d’abril del 2012

Polseres solidàries.

Les polseres, dins dels diferents colors, es te en conte la sensibilitat vallenca i dos son els colors que en un principi tindrien que destacar.

El 28 de febrer es fa:

Presentació de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

Els integrants de l'associació, presenten també el projecte “Salvavides”, consistent en la venda de polseres solidàries.

 
ASSISTENTS:
  • Enric Garcia, regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil
  • Pep Sánchez, president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls
  • Jordi Batalla, vicepresident de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls
  • Joan Carles Sanz, tècnic de Protecció Civil


     Mes informació de Salvavides i els desfibril.ladors: http://www.salvavidas.eu/index.php

    Els dos components de Protecció Civil de Valls, fent les explicacions del funcionament del Desfibril.lador semiautomàtic.

    El 28 de març s'oferia aquesta nota de premsa:

    LA CAMPANYA “SALVAVIDES” PORTARÀ DOS DESFIBRIL·LADORS A LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS

    Els clubs s'han sensibilitzat amb la campanya de venda de polseres per costejar-los impulsada per l'Associació de Protecció Civil de Valls

    Les instal·lacions esportives del Fornàs i del Vilar podran disposar ben aviat d'un parell de desfibril·ladors que permetran donar atenció immediata en casos d'aturada cardíaca. Aquesta mesura preventiva serà possible gràcies a la sensibilització dels clubs esportius i el Patronat d’Esports, que entenen que la presència d'aquests aparells en instal·lacions esportives és necessària i que s'han afegit a la campanya impulsada des de l'Associació de Protecció Civil de Valls que permet costejar els aparells amb la venda de polseres.

    En total són un miler les polseres, que tenen un preu simbòlic de tres euros, que s'han repartit entre representants de setze entitats esportives de Valls que s'han afegit a la campanya coordinada pel Patronat d’Esports. Els clubs de futbol de la ciutat, el CB Valls, les seccions d'atletisme i bàsquet de l'AAEET, el Futsal Valls, el Club Patí, la Penya Barça, el FACVAC, el Club Rugby Valls, el Twirling Valls i el Club Esportiu Ziga Zaga, a més del Patronat d’Esports, són les entitats que, fins el moment, s'han afegit a la campanya, que pretén vendre 1.000 polseres, per costejar, amb 3.000 euros els dos aparells. Les polseres es poden adquirir en la versió de roba o de plàstic i en diferents colors.

    A banda de disposar d'aquests dos aparells, els clubs i el PME treballen també en la organització d'un curs de formació oficial per utilitzar correctament aquests desfibril·ladors, adreçat també als membres de les entitats esportives que ho desitgin.. D'altra banda, el Patronat d'Esports formarà en primers auxilis a tots els membres de les entitats esportives que ho desitgin, una formació que els representants dels clubs consideren necessària per saber actuar en cas de necessitat.

    Una campanya amb gran ressò

    La campanya “Salvavides” impulsada des de l'Associació de Protecció Civil de Valls i que té la voluntat d'implantar la presència d'aparells DEA (desfibril·lador extern automàtic) en espais que aglutinin gran nombre de persones, ha adquirit a Valls en poc menys d'un mes un ampli ressò. De fet, ja en la primera setmana, l'associació va poder adquirir un primer aparell gràcies a la venda de 500 polseres. D'altra banda, entitats com les colles castelleres, igual que ara fan les esportives, també s'han afegit a la campanya venent les seves pròpies polseres per adquirir aquests desfibril·ladors i disposar d'ells als locals o en les sortides, ja que és un aparell fàcilment transportable.














     El President de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls, Pep Sànchez, explicant les característiques del aparell i la condició de les persones i llocs en els que es te que utilitzar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.