El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dimarts, 20 de novembre del 2012

TAP(A)RT



Joan Pera, El Furgatori, Clara Segura, Julio Manrique, Clinc, Cavallet de cartró i Pastorets són els noms amb què els responsables de les cafeteries del Principal i el Centre Cultural, han batejat la col·lecció de tapes que presenten en el marc de la temporada de tardor-hivern de la cartellera vallenca. Els noms de les tapes coincideixen amb els espectacles programats o actors que hi apareixen. De fet, els ingredients, les presentacions i els gustos escollits volen evocar els personatges, arguments i sensacions dels diferents espectacles.


 Amb el nom de “TapArt. Mossega els espectacles”, les cafeteries del Teatre Principal i del Centre Cultural han impulsat una iniciativa que vol lligar gastronomia i cultura. Els responsables d'aquests establiments han dissenyat set tapes inspirades en actors i espectacles programats en la cartellera cultural de Valls. Les tapes es podran tastar abans i després de les funcions a les mateixes cafeteries acompanyades d'una copa de vi o cava amb D.O. Tarragona o refresc per un preu de 3 euros.


Eudald Ferré, ensenyant als seus parteners  en l'obra "El Furgatori" que es representa aquest dissabte al Teatre Principal, la tapa corresponent a la seva obra.


Pep Bou que presenta l'obra "Clinc!!" col·loca una diadema de la seva especialitat (bombolla) a la Carlota, autora de les tapes i responsable de les cafeteries del Centre Cultural i el Principal.
Les dues cafeteries obriran una hora abans dels espectacles per donar temps als espectadors que ho desitgin a fer un mos de cultura abans de l'inici de la funció, i romandran oberts també al final de la funció, oferint d'aquesta forma, als espectadors, la possibilitat de sopar o berenar d'una forma original i diferent degustant les tapes inspirades en els protagonistes dels espectacles.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.