El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dissabte, 3 de desembre del 2011

PRIMER PILAR (Del multi.pont)

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Valls, amb la col·laboració de Càritas-Valls i de la Creu Roja de Valls organitza una campanya solidària de recollida d'aliments, per ajudar les persones i les famílies més necessitades de la nostra ciutat.
DEL 2 AL 24 DE DESEMBRE DE 2011
Tots els vallencs i vallenques poden participar-hi portant aliments als diferents PUNTS DE RECOLLIDA habilitats en establiments comercials, associacions de veïns, centres educatius i equipaments municipals que s'hi han adherit.
............................................................................
Exposició de pintures: SIMBOLOGIA MEDIEVAL

Exposició de pintures de la Teresa Prim i Boldú
Teresa Prim i Boldú, neix a Montoliu de Lleida, comarca del Segrià, si be actualment viu a Cambrils, la seva formació acadèmica es amplia i extensa. Graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics especialitzada Tapís per l’Escola Llotja de Barcelona.
Ha cursat estudis específics en diferents apartats artístics: Policromia i retaule, cistelleria, estampació, tintats amb vegetals, joieria, esmaltats sobre coure, restauració de mobles, paper, gravat ets.
Ha impartir classes en diverses escoles com a professora d’arts plàstiques, a dirigir cursos de tapís i tècniques tèxtil en diferents centres.
L'acte inaugural (2.12.11) amb la presencia del regidor de Cultura Jordi Garcia, la presentaciò va anar a carrec de Josep Maria Sans i Travé historiador i arxiver, Director del Arxiu Nacional de Catalunya.
Del 02/12/2011 al 31/12/2011
Per mes informació http://www.salgrossa.org/associacio.php
I de Pilar Prim i Boldú: http://teresaprim.artelista.com/en/
......................................................


No se si una cosa te que veure amb l'altre, però mireu que ha passat a:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 **********************************


La passada edició els 410 participants van ser record. Enguany amb 700 inscrits malgrat les possibles baixes; ¡¡¡SEGUR NOU RECORD!!!

 Foto: P.M.E. Valls
Marta Galimany Guasch i Xavi Garcia Insa, guanyadors sèniors 2010

Sortida Benjamí de la 23 edició 2011




AVANÇ I RESULTATS A:











I els joves del Claret s'exerciten en els moments de descans del partit Valls Química - La Palma




 


Valls 83: Pocurull (2), Besora (9), Silva (27), Folch (16), Farré (10) - cinc inicial -, Oliva (3), Just (12), Erra (4).
TL: 19/22
T2: 14/30
T3: 12/38 (3 Besora, 2 Just, Silva, Folch i Farré, 1 Oliva)
Informació: Aleix Baza




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.