El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dissabte, 17 de desembre del 2011

VENEN FESTES.

HORARIS, I RESULTATS
Referits al futbol.

Escola Valls Futbol - Nàstic  4  - C.D. San Gabriel "B" 1
 E.V.F. - N.: Brigi, Laia (Mapi), Neus, Marta, Andrea (Pitu), Marga, Nuria, Cris, Lilo, Carla i María (Lidia)
Gols: 1-0 Lilo 29';    2-0 Marga 35';    3-0 María 51';    4-1 Carla 78'
*******************************************
U. E. Valls 4 - C. F. Santfeliuenc 1
Loro 2, Omar i 'Munta'
Els dos equips van jugar amb intensitat i van tenir ocasions de marcar. El Valls va ser millor, però en defensa també va tenir que lluitar fins els moments finals.
Primera part: Mireu el desplaçament de "Munta" (12 vermell) mentre Roberto (12 blau), autor del gol visitant, està casi igual; El ritme local va ser ràpid durant tot el partit.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨///////////////////////////¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

11-17 al 10 minuts; 33-31 a la mitja part ..............Final 71-74 favorable al C.B. Valls
 .....................................................................................
Parcials: 7-19;  12-14;  15-17;  17-24;  51-74

Valls 79: Oliva (10), Just (14), Pocurull (2), Silva (23), Farré (2) - cinc inicial -, Cruz (1), Francesch (3), Bernaus (4), Besora (12), Folch (4), Erra (4)
TL: 11/22
T2: 25/42
T3: 6/24 (1 Oliva, Just, Bernaus, Besora, Silva i Folch)
Parcials: 7-22, 9-20, 20-14, 8-23