El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

diumenge, 14 de novembre de 2010

13 i 14? Ja sabem el que hi ha.

El Dissabte dia 13             Finalitzada la jornada, el rival més directe del equip del C. B. Valls Lafarge, el S. R. de Lima-Horta, ha perdut el partit a Girona (G.E.IE.G.) i encara que li queda un encontre ajornat que es jugarà al desembre te una derrota més que les noies de J. C. Arjona.
El C. B. Valls Lafarge, inicia dons la segona volta de la primera fase, com a lider destacat del grup.   
                      En pretempora el C.B. Valls Lafarge va fer un estage al Balneari de Rocallaura
C.B. Valls Lafarge - Vilassar D "A"   70-47
S'acabat la primera volta de la fase prèvia, de la Copa Catalunya i el C. B. Valls Lafarge està en el primer lloc de la classificaciò, després de que aquest dissabte a guanyat al Illa Fantasia Vilassar "A", amb un resultat més contundent del que a representat el partit.
La sortida sense massa intensitat i el parcial 10-16 reflexa la dificultat de la victòria, per arribar al descans  amb un ajustat 25-24.
Sols en els minuts finals, quan les jugadores visitants han baixat la lluita, el Lafarge s'escapa en el marcador i +23. 

Gerard Roig tècnic de l'Escola Fútbol de Valls
També aquest dissabte  l'Escola Futbol Valls s'ha desplaçat al Vendrell per enfrontarse al Tancat U.D. i el resultat ha sigut negatiu al perdre per 2-0
L'equip de l'Escola que compta amb els germans Roig com a tècnics i que juguen bon futbol esperen recuperar els resultats positius i variar en victòries el seu marcador que ara sols en te dues i un empat.

"minut de temps" de l'AAEET al C.E.M
A Cubelles, primer poble per la costa de les comarques barcelonines el sènior de l'AAEET Masia Bou s'enfrontat al conjunt local en la 3ª categoria de basquet.
El resultat positiu per els joves de Pep Ollé: Cubelles - AAEET Masia Bou   60-72 li permet al conjunt blau mantenirse en els llocs alts de la classificaciò


Futbol femeni F-7
 

Escola Valls Futbol - At de Valls C.F.   0-8
El derbi local en la categoria, es va decantar en claredat per les jugadores que l'any passat defensaven els colors del avui rival.
http://www.icompeticion.com/ic/1/5/469/index.asp

I el diumenge dia 14
La Senia U.D. - U.E. Valls:  2-2
                                   Goma-Camps es l'home gol de l'U.E. Valls
L'U.E.Valls jugava amb La Sènia U.D. al camp (trampa) de san Rafael del Rio (Castelló), ja que el camp del poble dels mobles, està en obres.
El partit s'ha jugat, en mides semblants al de futbol 7 i amb una gespa natural, amb nivells irregulars, com un rostoll mal llaurat.
Els dos gols locals han estat a pilota aturada; Un penal senyalat per mans (d'esquena) i un rebot en una falta, ja tenim el 2-0. Però en dues jugades el noi de La Riba, Gerard Goma-Camps, en un moments, empata el partit.


Sferic Terrassa  -  C. B. Valls "V Química  60-59 
                                           Marc Guasch i Natxo Farré
El principi dolent ha marcat el partit (20-8 el primer quart); Posteriorment els altres parcials eran favorables al Valls Química.
L'actuació arbitral també a condicionat l'encontre, per exemple Marc Silva l'han eliminat al minut 26 de joc, de manera que als moments finals faltava un jugador prou resolutiu. 

At de Valls C.F. - Montblanc U.E.  1-0
                                                   "Ritxi" amb el 20 sempre proper al gol.
Partit que no fa variar massa la clasificació, peró qu'es important per assegurar la posició. L'At Valls i el Montblanc en el derbi comarcal, han jugat un clàssic de nervis esportius fins el final.
Un sol gol de Ritxi distribueix els punts, però els espectadors del Vilar han vist més ocasions de augmentar el resultat per amdos equips. No obstant l'Atlètic ha estat merescut guanyador.

Demà, més informació, en la que inclouré els actes esportius, de les Decennals de la Candela

Salut esportistes i afeccionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.