El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dissabte, 20 de novembre del 2010

¡AIXÒ VA COM VA!

Aquest cap de setmana la majoria d'equips sèniors jugan aquí a Valls. ¡Això va com va!
DISSABTE:

Basquet:A les 8 de la tarda al Pavelló del Serrallo de Tarragona les noies del C. B. Valls Lafarge inicien la segona volta de la primera fase en Copa Catalunya i s'enfrontan al equip local Messer Tarragona 2017.
El conjunt vallenc es lider en solitari amb 8 victòries i una derrota i les amfitriones que aquesta temporada es la primera que estan en aquesta categoria han jugat un partit menys i contan amb una sola victòria.

                                                            ..........52 - 67 ........ 


                          Notes del partit de la primera volta. 19 setembre mati



En categoria masculina el C. B. Valls "Valls Química", reb al C.B. Ripollet "A", al Joana Ballart a dos quarts de vuit de la tarda. Els contrincants estan en l'ultim lloc de la taula de 16 equips i tenen en el seu haver una sola victòria.
Per altre part els jugadors blanquivermells estan en els llocs capdavanters i no ocupen la 2ª posició degut a la manca de un encontre que es jugarà el 4 del proper mes.

                                                        .............88 - 62.............

                    Oliva, Diaby i Farré, defensant la zona al Joana Ballart.              

Futbol:

Nou desplaçament al Baix Penedes del At. de Valls C.F,. per enfrontarse a les cinc de la tarda al Segur U.E., que tanca la classificació del grup 3 de la Segona Categoria, amb una victòria i un empat desprès de deu jornades, ocasió per situarse millor el conjunt vallenc.

                                                           .............1 - 0.........

L'Atlètic torna al Baix Penedes.


L'Escola Valls Futbol, en una situació compromesa, amb dues victòries i un empat, s'enfronta al Vilar a les SIS de la tarda, al Santa Coloma de Queralt que les ultimes jornades està realitzant uns resultats positius.Cal esperar que aquest partit representi la sortida del clot dels vallencs i es recuperin, per pujar  cap a llocs més alts i segurs en la taula.

                                                              ............ 2 - 0............

 
                           Algú es te que afegir a Batalla a fer gols 


  


DIUMENGE:

Futbol:

A les 16.30 al Vilar, la U.E. Valls  que podrà contar am Javi i Gomá-Camps, que finalment han sortit ben parats de les acusacions sancionadores, tindrà com a rival l'Alcanar C.D. que te en les seves contes, 4 partits guanyats 2 empatats i 4 de perduts.
Guanyar al conjunt canareu li permetria mantenirse en la situació de privilegi que te en aquets moments.

                                                                  .......3 - 1........

 
A l'esquena els jugadors de la U. E. Valls portan una llarga paraula. El cap del grup o explica:
 Pues si Josep, NOKALKORRETANT va patrocinar la U.E.VALLS durant les temporades 2008-2009 i 2009-2010. Nokalkorretant és un grup de moteros. Pots fer els comentaris que dessitgis. Salutacions. 

    I el millor es que entreu al seu lloc i  veieu:

Basquet:

Al migdia a 1/4  d'una al pavelló del Fornas l'AAEET Masia Bou, colocat en els llocs capdavanters de la classificaciò, s'enfronta al Collblanc S25, que esta en el lloc 16 amb una victòria i set derrotes.
Mantenir l'estil i el ritme de joc serà necessari, ja que els equips mal classificats, son els que més poden sorprendre, per pròpia relaxació deguda al excés de confiança.

                                                                  ........72 - 59.....

                       Al nou Pavelló del Fornás no s'ha d'escapar cap més punt.














































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.