El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dimecres, 24 de novembre de 2010

MASTER CLASS SPINNING
L'spinning, també anomenat indoor cycling, és un entrenament aeròbic que es realitza amb una bicicleta estàtica al ritme de la música. Va ser creat l'any 1992 pel professor i ciclista nord-americà Jonathan Goldberg ("Johnny G."), el qual buscava un exercici integral i en grup.  http://es.wikipedia.org/wiki/Spinning


Vídeo d'alçada a Brasil de Johnny G. creador del spinning, (surt al començament, amb pel blanc curt i  amb ulleres de sol.)
http://www.youtube.com/watch?v=6rRnbVcd1Rk 


Les Classes Magistrals, es desenvolupen generalment en ocasions extraordinaries i estan dirigides per mes d'un monitor instructor, que acostumen ademés a ferles agradables, amb la musica en ocasions coneguda i 'tararejable' i els comentaris.
Son adaptades a tota classe de participants per edat i condicions i generalment tenen una durada entre 30 i 60 minuts i sols si el grup ja es de gent mes entrenada  i agoserada es por allargar.

 Preparatius fa un mes, (16-10) per un Màster Class de Spinning Catalunya, en una plaça que sembla el Pati. Terrassa, Pl. Vella L'any passat a Barcelona el dia de la arribada del Tour de França es va batre el record Guiness, enllaç al vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=q63lVFtdpqE


Aquesta activitat dins dels actes esportius de les Festes Decennals de la Candela 2011 es desenvolupará el primer dia, el dissabte 29 de gener des les 10 del matí fins les dues del migdia i es organitzat pel Club Ciclista Barri de les Comarques

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.