El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

diumenge, 28 de novembre del 2010

Dia Electoral

Dissabte sols basquet i negatiu.

El C. B. Valls Lafarge rebia al Joana Ballart al Girona CF, que tenia 6 partits guanyats per 9 l'equip vallenc. Podia passar de tot, en el partit del 26 de setembre corresponent a la primera volta d'aquesta primera fase en el pavelló gironí de Fontajau la victòria va ser per les vallenques per un resultat ajustat 73-78 cinc punts amunt que ara també hagués pogut passar.

55 - 88
                                        La primera pilota .......per les visitants, ui.....i de negre

El tècnic volia arreglar ho

Des el començament el conjunt de Valls sense intensitat ha estat apàtic, fora de ritme, defensa nula, perdent pilotes, gens d'encert en els llançaments, rebot fluix, la reordenació tècnica no arriba, el públic sense resposta i en la segona part, ja perdut el partit, s'afegeisen els arbits i personalment.....no m'aclaria en les anotacions. Resumint un desastre.

L'AAEET Masia Bou, també jugava ahir dissabte a l'Hospitalet de Llobregat davant el C.B. Joventut i el resultat va ser negatiu  87 - 68

Diumenge que ve, al Fornas amb el C.B. La Selva "A"

Diumenge tres de futbol i un de basquet

Jesus Catalonia C.F.  .  U. E. Valls     1-1
Els partits del U.E. Valls es per veure el final, avui es decideix al últim quart d'hora.  Al 76, gol de vaselina de Alex Lara García (Loro) 0-1 i al 81 com sempre també a pilota parada, llença la falta Juanma i l'empat final 1-1

Desprès del empat el Camp Clar (29) es primer amb 4 punts més que l'UE Valls que en té 25 i desprès un gran grup encapçalat pel Calafell amb 22 punts.

Vilaseca F.C.  -  Escola Futbol Valls     2 - 1

Bon partit, resultat ajustat davant del colider Vila seca, era difícil i així va resultar. La propera jornada toca el Constantí l'altra colider, catxis ....tot seguit.

Atlètic de Valls C.F.  -  Masllorenç C.F.  5 - 0

Torres sempre prop de la porteria rival, el golejador del At. Valls ens deixa una temporada i va a Anglaterra. Sort xiquet.

La primera part igualada i el Masllorenç hagués pogut anar al descans amb l'empat, però a la represa l'Atlètic ha estat superior.

Basquet:

C. B. Sant Jordi  -  C.B. V. "Valls Química"  66 - 58

Tot el partit dominat en el marcador i els últims tres minuts es perd la ventaja en un encontre irregular per part dels dos conjunts.