El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

diumenge, 7 de novembre del 2010

Aigua Passada.

http://www.eltiempo.es/valls.html -----fes CLIK per si cal, bufanda o paraigues.  I si jugueu amb el ratolí damunt de les paraules subratllades, hi ha molta informació  ¡Proveuho!
C.B. Valls "Valls Química"  -  Sant Boi "A":  78-66
Partit difícil pels jugadors vallencs davant un rival que vol pujar de categoria i ha posat molta resistència, Les alternatives en el marcador han estat constants durant els tres primers quarts; Els parcials ho reflexen 21-17, 18-20 i 17-20 i màxima pels locals, als 8 minuts de +7 (15-8) i pels visitants també de 7 als 14 minuts (25-32).
Però els últims tres minuts amb 69-64, els visitants, especialment un jugador -el millor- ha perdut els papers i a ensorrat tot el conjunt, tècnic inclòs, motivant faltes tècniques -3- que i ha resultat el parcial 22-9 i la màxima diferencia de 12 punts al final.
El partit ha estat atípic en faltes, en el segon quart el Valls Q. no ha fet cap falta i el S. Boi 2, i en tot el partit, el Sant Boi ha llançat sols 5 tirs lliures que per cert els encerta 100%
Escola Futbol Valls -  Roda de Bará At.  1-2
El lider ha visitat el Vilar amb aureola de invicte i per molta diferencia, Peró el joves vallencs li han plantat cara i al minut 17 Jordi Batalla feia el gol que es mantindria fins l'hora de joc.
Desprès del empat a ú i amb un jugador menys arriba el segon del Roda que don la v         ictòria als visitants. L'imatge de l'Escola es bona i cal que no es desanimin que els propers rivals no seran tan forts i els podran superar.
A.E.S.E. "B"  -  A.A.E.E.T. Masia Bou:  68-46.
Contundent derrota del sènior "A" al pavelló de Santa Eulàlia a L'Hospitalet de Llobregat en un partit que han jugat sense intensitat i sempre a remolc del rival i no poguent imposar el ritme en la major part del encontre, segona derrota consecutiva, Peró que es pot recuperar a les 12.15 el proper diumenge al pavelló del Fornas.

AVUI DIUMENGE:

L'equip es una pinya.
Joventud les Corts "A" -  C.B. Valls Lafarge:  50-51.
Partit intens amb poc encert en el tir, La defensa local obligava a esgotar la possessió, i el tir exterior necessari per obrir la zona no era possible, tot i així Mònica Masip obté 3 triples i n'es la màxima anotadora amb 22 punts. Ah!!! aquest resultat es amb prorroga, si, amb prorroga.

U.E. Valls  -  Jesús i Maria U.D.  2-1
Resultat curt pels mèrits dels joves vallencs amb ocasions clares i dos penaltys molt clars pispats per l'arbit que ensenya targetes poques però contundents. La lluita amb el Camp Clar serà forta.
El proper diumenge a les quatre de la tarda a La Senia.

Bellvei At  -  At. Valls  3-0
Es trenca la bona ratxa, Ara cal superar la derrota i la propera jornada al Vilar davant el Montblanc recuperar el ritme positiu.