El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dijous, 6 de gener del 2011

HAN VINGUT ELS REIS

Passades les festes les competicions esportives retornen al seu 'caminar' habitual, que enguany es tornarà a escardar una miqueta amb l'esquitx de les Decennals. Coincideix que tots els equips sènior s'enfronten a 'iguals'
en les situacions, ho anirem veient:

DISSABTE:

NOVETAT: El Camp Clar es queda sense el tècnic titular Isaac Fernàndez, i representa un problema més per els tarragonins, afegit als que ja tenen.
Ara sembla que tira enrera....veurem.
L'U. E. Valls es desplaça al barri tarragoní de Camp Clar per enfrontar-se al conjunt lider de la 1ª territorial a les cinc de la tarda en el seu camp.
El Camp Clar At que te 38 punts i evidentment es prou resolutiu, però els vallencs que en tenen 34 també obtenen moltes victòries, el resultat d'aquest partit serà una petita marca entre els dos conjunts ja que els seguidors tres conjunts (Jesús i Maria, Calafell i Cambrils) en tenen 25 i els altres tres que continuen (Jesús Catalonia, Torredembarra i La Cava) en tenen 24. Aquests grupets son els vuit que estan encapsalant aquesta lliga.
1-0 
gol del jugador basc Joseba en un partit molt liat.
L'Escola Valls F.C. visita Calafell per enfrontarse al Santa Cruz At. a les cinc de la tarda  i també tenen una situació força igualada els dos equips;  Els locals tenen 15 punts i estan al lloc 12 i els vallencs tenen 14 punts i estan al lloc 14
                                3 - 2 
(Cronica tramesa pel Club)
AMATEUR ESCOLA VALLS FUTBOL SEGONA CATEGORIA TERRITORIAL GRUP 3
STA CREU DE CALAFELL 3
ESCOLA VALLS FUTBOL 2
*Alineació:
TITULARS: Ivan, Eudald, Chus, Gatell, Guifré, Dani, Yourel, Javi de La Torre, Silviu i Cristian
SUPLENTS: Abdoul, Virtus, Güell, Edu, Fran, Marc, Batalla
CANVIS: Gatell per Virtus m. 45, Batalla per Aleix m. 59, Edu per Chus m. 64, Güell per Cristian m.70, Fran per De la Torre m. 75.
GOLS ESCOLA: Silviu (2) m. 26 i 51
ENTRENADORS: Gerard i Aleix Roig
Aquesta setmana passada l’Amateur es desplaçava a Calafell per disputar un complicat partit contra el Sta. Creu de Calafell. Era un partit importantíssim ja que els dos equips sols estaven separats per un punt i una victòria vallenca sinificaria abandonar les posicions de descens. El resultat final situa als del Baix Penedès 4 punts per sobre.
El partit havia de se molt igualat i així ho va ser. El ritme del partit el van portar els jugadors de l’Escola que dominaven el mig del camp i creaven perill. Ja al minut 6 Aleix va aconseguir batre el porter local amb una baselina perfecta, però l’àrbitre anul·lava e gol per unes possibles mans del migcampista. Els vallencs estaven ferms en la línia defensiva, però mica en mica el desgast del mig del camp provocava contraatacs locals que ocasionaven perill. Al minut 21, una jugada originada pel dorsal 10, millor jugador local amb diferència, deixaria assegut Gatell a la frontal i trauria una centrada que seria rematada pel davanter amb el cap. L’esfèrica entraria plorant pel pal llarg d’Ivan. L’1 a 0 era injust pel que s’havia vist fins llavors. Però 5 minuts després Javi donaria una pilota a Cristian que es desarcaria de forma clara per l’esquerra i en profunditat, a la primera creuaria a pilota per Silviu que entrava sol al segon pal i amb un fort xut aconseguiria batre el porter local. Els vallencs tornaven a estar dins el partit i seguien causant una molt bona impressió. Tot i així al minut 40 el dorsal 10, una altra vegada, s’aprofitaria de la mala col·locació de la defensa vallenca i Guifré no arribaria a temps per tallar l’excel·lent passada que remataria per segona vegada el davanter local.
La segona part començaria molt bé per l’Amateur i una altra vegada Silviu aconseguia batre la porteria del Sta. Creu aconseguint per segona vegada l’empat al marcador. Però l’alegria de l’Escola es tornaria a fondre quan el Sta. Creu botava un còrner a l’esquerra d’Ivan i el dorsal 9 remataria a plaer al segon pal. Ela vallencs havien aconseguit anular el joc atacant dels locals i aquest gol és el que més mal feia. Tot i així a 15 minuts del final Batalla ocasionava un penal. La mala sort, però, va fer que l’empat no pugés al marcador i Dani veia com el porter endevinava les seves intencions. Després d’uns minuts de desconcert per l’ocasió desaprofitada Virtus amb acció desesperada avançaria línies per rebre una passada dins l’àrea que aconseguiria rematar al fons de la red. Aquest cop l’àrbitre anul·laria una altra vegada el gol per possible fora de joc. Els jugadors vallencs van protestar enèrgicament la decisió al ser molt dubtosa i l’haver anul·lat ja el primer gol a la primera part.
Finalment doncs mal resultat que situat l’Amater de l’Escola una setmana més en posicions de descens a l’espera del derbi contra l’Atlètic la setmana vinent. L’esperat partit es disputarà el dissabte a les 18.00 de la tarda i medirà els dos equips vallencs en un més que segur apassionant partit.
 
                                                                                                                                         Foto: J.J.G.Trujillo


I en basquet també el dissabte a 2/4 de 8 de la tarda en el pavelló Joana Ballart, el C. B. Valls "Valls Química" rep la visita del lider destacat amb tretze partits jugats i tos resolts amb victòria, el Tau.Icesa-Ploms La Salle Reus "A" un equip format per alguns jugadors coneguts aquí a Valls.
El conjunt local es segon amb altres tres i els seus números son 9-4, evidentment molt diferent del 13-0. El conjunt blanc i vermell comptarà amb un na nova incorporació Jordi Folch que segur que donarà consistència al equip.
Les lluites sota els taulers van ser intenses. Partit molt ajustat i entretingut malgrat el respecte entre ells.
                                                                             68 - 73
Parcials: 22-14,  16-22,  17-20,  13-17. 












 1








 2








 3








 4








 5








 6



























 1


 2


 3


 4


 5


 6


7


 8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18



I avanç del que parlarem demà mateix. 

Muralla de sant Antoni.  VALLS

 










































I els caps de setmana es quan les activitats atlètiques es desenvolupen activament per aquestes entitats
















DIUMENGE

A 2/4 d'una al pavelló Llars Mundet al Vall d'Hebron de Barcelona el C. B. Valls Lafarge s'enfronta al Santa Rosa - Horta, per aclarir el lideratge del grup en la fase prèvia de la Copa Catalunya Femenina.
 Els dos conjunts tenen 10 victòries i tres derrotes i el tercer classificat el Girona C.F. els seu números son 9-4, tot molt ajustat.

80 - 55
A la mitja part 31-33


També dos equips igualats s'atroven al pavelló del Fornás a 1/4 d'una, son el local A.A.E.E.T. "Masia Bou" (7-5) i el C. B. Montblanc (6-7)
La lluita sota els taules va ser intensa
 76 - 57
 
Parcials: 15-19,  24-12,  18-18,  18-13

Dillums dia 10  a 3/4 d'onze del mati l'informació a "Pilotades"


 I l'At. Valls C.F. qu'es el 8e. amb 23 punts s'enfronta a El Vendrell C.E. 6e. amb 24 a les cinc al municipal El Vilar.

 Falta poc per acabar la primera volta i la seguretat en la classificació es necessària pels dos partits que a continuació es jugaran a camp contrari.
2 - 1


Cronograma esports per les Decennals

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.