El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dilluns, 10 de gener del 2011

L'ESBALÇADA

Fa cinquanta anys que es va arreglar "l'esbalçada" que es el nom com els veïns coneixíem l'indret avanç de que els normalitzadors descobrissin l'esborany
Ara arriben les Festes de la Llum i la sort serà que no s'il·lumina i a la nit no es veurà...ara que de dia no es podrà fer el que es diu, que els de Valls aixequem en tres ocasions el cap, -per veure castells, per menjar calçots i.....per veure el campanar-
I el colom enredant el fotòmetre i l'autofocus. 
La vista des la sortida del pàrquing del Barri Vell i del carrer de La Candela, -que molta gent no sap on està- i no entra dins els plans del Barri Antic, tenint cases del segle XVIII.
A molts solars les ordenances municipals, obliga a netejarlos i posar tanques, perquè la brossa quedi sota l'estora
Aixi entrant a Valls pel Portal Nou, podem resumir que moltes Decennals i molta traca, anem vestits de vint-i-un botó però amb els calçotets bruts i els mitjons foradats.
Però bé.........malgrat tot, Bones Festes






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.