El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dijous, 20 de gener del 2011

I SEGUIM

Ruta de tapes Viditapes

Organitzat per Vidivi durant els dies de les Festes Decennals de la Candela 2011 a diferents establiments de restauració de Valls es realitzarà una ruta de tapes amb maridatge amb productes de la Cooperativa de Nulles, vins i caves especialment.
Hi haurà un "passaport" de la ruta que engloba a 30 establiments i les deu primeres persones en completar el recorregut rebran un lot de la entitat Vinícola de Nulles.
Altres guardons a les tapes "gastronòmica", "vallenca" i "simpàtica" seran atorgats als establiments.
La Gastronòmica l'adjudicaran tres reconeguts jutges Carles Gaig (Gaig, Barcelona), Joan Bosch (Can Bosch, Cambrils) i Àngel Solé (El Tast, Valls).
La Vallenca i Simpàtica (valoració de la tapa, atenció, ambient...) serà per  votació popular, la que decidirà els guanyadors, utilitzant el "cupó" del llibret de ruta.
Presentació, amb Albert Batet alcalde de Valls, representants de Vidivi i Vinícola de Nulles

En el mateix escenari del Hotel Class es va fer la presentació del cava de les Decennals 2011 elaborat per la Cooperativa Vinícola de Nulles.
Es una cava de 2 anys "Brut" amb raïm Macabeu, Xarel.lo i Perellada amb poc sucre per ser apte per degustar durant l'àpat sencer




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.