El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

divendres, 21 de gener del 2011

FESTA I ESPORT


La festa correspondrà al diumenge en que Valls rebrà una gran quantitat de visitants i que servirà per dinamitzar tota l'activitat econòmica que bona falta fa i que será l'avanç de la següent setmana en que les Decennals ompliran tota la vida vallenca i dels vallencs
L'esport però continua amb la seva activitat programada des principi de temporada.
Informació de la Festa al següent enllaç

L'enquesta aquí a Grapadets amb la pregunta:
"Com veus els actes esportius de les Decennals" va finalitzar ahir dia 20; Durant dos mesos han contestat 22 votants amb el seguen resultat:
9 -No son impactats
7 -Estan be
4 -Son com sempre
2 -No se que faran
Gracies al participants


DISSABTE

Comencem amb l'A.A.E.E.T. Masia Bou, (8-6) que es qui te el cap de setmana més intens, ja que juga  dissabte amb el C. B. Cambrils "A" (12-3) a les 20.30, a la vila marinera 60 - 40 i diumenge al mati a les 12 a Reus enfrontant-se al Deportiu "B" (3-11) en el partit ajornat 52-58.
El calendari tampoc l'ajuda massa, ja que comtat l'encontre anterior a l'Hospitalet de Ll. amb el Tecla Sala i el del proper cap de setmana a Santa Coloma de Queralt amb l'Aguiles son quatre partits com visitant.


Futbol:

A les sis de la tarda al municipal El Vilar l'Escola Valls F.C. classificat en el lloc 15 amb 17 punts reb al Montblanc U.E. que està en el lloc 10 i te 24 punts.
Desprès de la victòria la passada jornada , ara en el començament de la segona volta seria important guanyar al conjunt visitant, que ja en la Capital de la Conca va vèncer "l'amateur" por 0-1


4 - 2
Passaven minuts del temps i el neguit era fort en el cos tècnic.

L'Atlètic Valls 9e. amb 26 punts, es desplaça a un camp complicat, també a les sis de la tarda per enfrontarse al Roda de Berà que es el segon amb 37 punts. Els locals han tingut dues tandes diferents primer van guanyar 10 partits, després en van perdre cinc de seguits, ara estan en una tercera fase, en que el jugadors de Isma Sànchez poden fer feina i obtenir un resultat positiu.
2 - 0

Basquet:

A 1/4 de vuit al Pavelló Municipal Virrei Amat de Barcelona les noies del C. B. Valls Lafarge classificades en 4ar. lloc amb 10 victòries i 5 derrotes, s'enfronten al SEUR S.E.S.E. que es el 10e. amb 15 derrotes. Es una clara ocasió de recuperar la dinàmica positiva en que ens tenen acostumats als afeccionats. 
Marta aplica picardia
42 - 51

Per la seva part el jugadors de Marc Guasch s'enfronten a partir de dos quarts de vuit en el Pavelló Joana Ballart al C.E.V.G. 15e. classificat amb 3 victòries i 12 derrotes. El Valls Química es tercer en la classificació amb 10 partits guanyats i cinc derrotes.
83 - 48

DIUMENGE.

Futbol. 
Al Vilar a 2/4 de cinc l'U.E. Valls s'enfronta a La Cava C.D. en un partit que en anys anterior es preveia intens, però ara pot ser un partit trampa, 1 - 2 ja que els jugadors de Deltebre venen necessitats de assegurar el futur en el començament de la segona volta.
La lluita dels jugadors hi ha cops que no els acompanya la sort
El Valls es segon amb 37 punts; 11 partits guanyats, 4 empatats i 2 perduts; 31 gols a favor i 14 en contra.
La Cava es dese amb 24 punts; 7 partits guanyats, 3 empatats i 7 perduts; 23 gols a favor i 23 en contra.

Moltes més activitats esportives es desenvolupen tan en equips com de manera individual, especialment
 I Xavi  Tondo, lider del Tour de San Luis - Argentina que acaba diumenge i hi ha equips forts, Seleccions de Colòmbia, Argentina,Cuba........italians, d'aquí Andalusia, Movistar......http://www.tour-sanluis.com.ar/index.php/equipos 
 Ets un ciclista...i el mallot de lider es TARONJA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.