El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

dimarts, 18 de gener de 2011

COMENCEM

En el programa oficial de les festes de la Mare de Déu de la Candela, el primer acte es el dilluns 17 de gener amb l'inauguració de la intervenció decorativa i artística sobre el fet casteller "Planeta Casteller" al KÖNIG del carrer Vallvera.
                                                                                                                                    Foto: Mercè Garcia Toldrà


"Planeta Casteller" està preparada per Pere Toda, artista i foto-periodista vallenc juntament amb el restaurador Joan Francesc Mira responsable de l'establiment i han col.laborat moltes altres persones.
                                      Foto: Mercè Garcia Toldrà
Ambient casteller en especial dels Xiquets de Valls; Romandrà oberta la intervenció diàriament de 8 a 24 h.Dimarts 18 de gener de 2011 

La cervesa Rosita amb motiu de les Decennals ha elaborat una edició limitada a 10.000 unitats de la varietat Rosita Original, una producció única amb etiquetes numerades a mà i amb la 'xapa' personificada.
Presentada avui al Antic Cafè, la seva venda serà exclusiva a Valls durant els dies de les Festes, i no es farà comercialització per Internet.

Xapa commemorativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.