El Temps a Valls

Si cliqueu damunt, podreu obtenir mes informació de aquí i d'altres llocs (platges, allaus, llamps, satèl·lit, pluges, núvols, pol.len, ets.)

TRADUCTOR

divendres, 12 de novembre del 2010

Que hi ha, a la jornada 13 i 14 de novembre?.

DISSABTE:

                   En pretempora el C.B. Valls Lafarge va fer un estage al Balneari de Rocallaura
C.B. Valls Lafarge - Vilassar D "A"   70-47
S'acabat la primera volta de la fase prèvia, de la Copa Catalunya i el C. B. Valls Lafarge està en el primer lloc de la classificaciò, després de que aquest dissabte a guanyat al Illa Fantasia Vilassar "A", amb un resultat més contundent del que a representat el partit.
La sortida sense massa intensitat i el parcial 10-16 reflexa la dificultat de la victòria, per arribar al descans  amb un ajustat 25-24.
Sols en els minuts finals, quan les jugadores visitants han baixat la lluita, el Lafarge s'escapa en el marcador i +23. 


Gerard Roig tècnic de l'Escola Fútbol de Valls
També aquest dissabte  l'Escola Futbol Valls s'ha desplaçat al Vendrell per enfrontarse al Tancat U.D. i el resultat ha sigut negatiu al perdre per 2-0
L'equip de l'Escola que compta amb els germans Roig com a tècnics i que juguen bon futbol esperen recuperar els resultats positius i variar en victòries el seu marcador que ara sols en te dues i un empat.





"minut de temps" de l'AAEET al C.E.M
A Cubelles, primer poble per la costa de les comarques barcelonines el sènior de l'AAEET Masia Bou s'enfrontat al conjunt local en la 3ª categoria de basquet.
El resultat positiu per els joves de Pep Ollé: Cubelles - AAEET Masia Bou   60-72 li permet al conjunt blau mantenirse en els llocs alts de la classificaciò


 

DIUMENGE:
Cada ruta (4) te un horari de sortida diferent
El diumenge s'inicia al matí una activitat amb caire de lleure esportiu englobat dins dels actes de les Decennals de la Candela 2011 que organitza Sant Joan Baptista, Ajuntament de Valls i Patronat d'Esport


Comença el segon cicle dels sopars, ja en tenen 1
A 3/4 de set de la tarda a Terrassa el C. B. Valls "Valls Química" (6-1) s'enfrota al conjunt local Sferic (4-4) en la 1ª categoria de basquet del País.


                                        El primer equip del At Valls el día de la presentació
I el plat fort de la jornada es disputa al Vilar a les 5 de la tarda, amb un derbi intercomarcal i en moments dolços per els dos rivals.
L'At. de Valls C.F. que te 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes amb 20 gols a favor i 17 en contra davant el Montblanc U.E. que conta amb 5 partits guanyats i 4 de perduts amb sis gols fets menys que'ls locals  i cinc menys d'encaixats.
Bon cap de setmana.
Qui vulgui oferirme resultats o be noticies pot ferho al facebook en missatge o al mail i ho agrairé.

1 comentari:

  1. Seguiu el missatge seguent de ZIGA ZAGA es important, per ara van primers entre 28 equips, però tenim que arribar-assolir els 400

    ResponElimina

Per la inscripció en el Concurs de Pintura Rapida Josep Busquets, poseu nom o pseudònim en l'espai de color blanc i feu clic en "Publica". Gràcies.